Onderwijs

Het Nieuwe Warenhuis is dé plek voor het nieuwe leren. Studenten krijgen de mogelijkheid om ondernemerschap in de praktijk te ervaren. Leerlingen van MBO, HBO en WO werken aan vraagstukken uit de praktijk. Het Nieuwe Warenhuis legt de verbinding met ondernemers met een vraagstuk of businessidee. Het kernteam van Het Nieuwe Warenhuis bestaat uit ervaren docenten en onderwijsontwikkelaars.

Meer weten over de mogelijkheden. Stuur een bericht naar Iris of Huub via info@hnwalkmaar.nl

Onderwijsinstellingen die met HNW hebben gewerkt:
Jan Arentsz Technasium
Clusius College
Horizon College
INHolland
Hogeschool van Amsterdam
Wageningen Universiteit

Ondernemer Yvonne liep al een lange tijd met het idee voor een foodprintbar. Een duurzaam concept dat voedsel kan printen. Dat scheelt tijd, geld en is superduurzaam.

Studenten van de ondernemerschapsminor van INHolland Alkmaar hebben in een semester een uitgebreid business plan voor haar ontwikkeld. Elke woensdag werkten ze met elkaar in de Safari Room van Het Nieuwe Warenhuis.

 Het Nieuwe Warenhuis wil zelf ook graag leren. Daarom stelden we de vraag aan studenten van Wageningen Universiteit hoe we een afvalvrije werkplek kunnen worden? In een interactieve presentatievideo kwamen de studenten met interessante oplossingen die ons een stap verder hebben geholpen.

de co-working standaard van nu

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.