Word HNW’er

Word HNW’er – Coworking is niet alleen een plek, het is een mindset

De community van ondernemers is de grootste waarde van Het Nieuwe Warenhuis. Werken tussen gelijkgestemde ondernemers versterkt je eigen onderneming en vergroot je netwerk. Wij bieden je de faciliteiten, zodat jij je plannen waar kunt maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om lid te zijn van de HNW-ondernemerscommunity:

Community only

Elke ondernemer draagt bij aan de community. Hiermee ondersteun je de communityprogrammering.

Je krijgt: Toegang tot deze programmering, Toegang tot de besloten online Facebook-community.; community-lunch en andere activiteiten; korting op huur van (vergader)locatie.

Kosten: €25,- per maand. (excl. BTW) 

Flexible nomad

Ben je nieuwsgierig naar ons concept en wil je een paar keer komen werken zonder een vast abonnement? Dan is onze 5-dagen kaart er speciaal voor jou! Je kunt dan in totaal 40 uur per maand bij ons komen werken.

Je krijgt: alle voordelen van het community-lidmaatschap + Flexplek voor 5 dagen per maand

Kosten:  €75,-  per maand (excl. BTW) 

Urban nomad

Word je aan je keukentafel teveel afgeleid? Kom dan werken als Urban Nomad! Alle flexplekken staan tot je beschikking. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten en je afspraken ontvangen in onze spreekkamers of op onze chesterfield-banken.
Je krijgt: alle voordelen van het community-lidmaatschap + onbeperkt toegang tot flexplekken

Kosten: €175,- Per maand (excl. BTW) 

Bring Your Own Office

Behoefte aan je eigen bureau in een inspirerende omgeving? Bring your own office! Je kan je eigen bureau neerzetten in Het Nieuwe Warenhuis. Maak gebruik van alle faciliteiten, ontvang je klanten in onze cafe-area of werk met ze aan je eigen bureau. We geven je de ruimte om je eigen bedrijf in de schijnwerpers te zetten.
Je krijgt: alle voordelen van het community-lidmaatschap + ruimte voor je eigen bureau

Kosten:  €250,- Per maand (excl. BTW)